Ρολά αλουμινίου

ενεργειακά ρολά κουφώματα αλουμινίου ρολά
Ρολό αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών που μας παρέχει ασφάλεια και προστασία.

Παρέχει ενισχυμένο προφίλ διπλού τοιχώματος και ασφάλεια στο κάτω μέρος του ρολού. Η κίνηση λειτουργικά με μοτέρ. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος λειτουργεί με μανιβέλα. Εγγύηση 2 ετών στο ρολό και 5 έτη στο μοτέρ με πιστοποίηση CE. EN 13659.2015

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ – ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΡΟΛΑΗ θερμότητα μεταδίδεται όταν υπάρχει διαφορά στη θερμοκρασία μεταξύ του περιβάλλοντος και των εσωτερικών χώρων. Η έκφραση ‘’κλείσε το παράθυρο να μην μπει το κρύο’’ το χειμώνα ή ‘’κλείσε τα ρολά για να μην μπει ο ήλιος’’ το καλοκαίρι, είναι συχνές σε ένα σπίτι. Είναι όμως αρκετές κινήσεις για να έχουμε κτίρια λειτουργικά, με συνθήκες άνεσης και μη ανεργοβόρα;
Τοποθετείται από έμπειρο προσωπικό.

Παρέχεται το Service ανταλλακτικών και μοτέρ.

Τηλεφωνήστε μας και εμείς θα σας στείλουμε έμπειρο συνεργάτη για την άμεση προσφορά σε οποιοδήποτε ρολό επιλογή σας.

Ρολά αλουμινίου. Τα ρολά αλουμινίου είναι τα μοναδικά που προσφέρουν την εξοικονόμηση του χώρου της ασφάλειας και ποικιλία χρωμάτων με σύγχρονη τεχνολογία των συστημάτων ρολού σε μικρά, μεγάλα ή πολύ μεγάλα ανοίγματα ενεργειακής απόδοσης.
 • Πιστοποιημένα ρολά αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας και αντοχής.
 • Μέγιστη ασφάλεια διπλού τοιχώματος με προφίλ αλουμινίου και κλείδωμα στο κάτω μέρος.
 • Περιέχουν μοτέρ, μανιβέλα και τηλεχειρισμό.
 • Επισκευάζουμε τα παλιά ρολά σας με μοτέρ και ιμάντα, τα αλλάζουμε σε ψάθα ρολού με νέα αλουμινίου
 • Ρολά ενεργειακής αποδόσεις μας προσφέρουν οικονομία σε θέρμανση.
 • Ρολά με αισθητική
 • Εγγύηση 2 ετών στο ρολό
 • Εγγύηση 5 ετών στο μοτέρ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ – ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΡΟΛΑΗ θερμότητα μεταδίδεται όταν υπάρχει διαφορά στη θερμοκρασία μεταξύ του περιβάλλοντος και των εσωτερικών χώρων. Η έκφραση ‘’κλείσε το παράθυρο να μην μπει το κρύο’’ το χειμώνα ή ‘’κλείσε τα ρολά για να μην μπει ο ήλιος’’ το καλοκαίρι, είναι συχνές σε ένα σπίτι.

Είναι όμως αρκετές κινήσεις για να έχουμε κτίρια λειτουργικά, με συνθήκες άνεσης και μη ανεργοβόρα; Ένας έξυπνος τρόπος για ενεργειακή αποδοτικότητα και σίγουρα ο περισσότερο οικολογικός, δεν είναι να βρούμε οικονομικές λύσεις θέρμανσης ή ψύξης. Είναι να μειώσουμε τις απώλειες θερμότητας ώστε να μην ξοδεύουμε παραπάνω από ότι χρειαζόμαστε.

Μόνωση στέγης: 15–25% απώλειες θερμότητας μέσα από την οροφή (στέγη και δώμα)Μόνωση τοιχοποιίας: 30–40% απώλειες θερμότητας μέσα από τους τοίχους Θερμομονωτικά συστήματα ρολού – κουφώματος: 20–35% απώλειες θερμότητας μέσα από τα ανοίγματα (πόρτες, παράθυρα)Μόνωση πατώματος: 10–15% απώλειες θερμότητας στην επαφή του κτιρίου με το έδαφος

Κάντε το παλιό σας ρολό καινούριο με το κατάλληλο service.   Αναλαμβάνουμε:

 • Επισκευές παλαιών ρολών
 • Αλλαγή περσίδων ρολών
 • Εξαρτήματα ρολών (όπως: ιμάντες, άξονες, ρουλεμάν, μανιβέλες, πρόσθετες ασφάλειες ρολών, μοτέρ, τηλεχειρισμούς, οδηγούς )

Το αλουμίνιο σας δίνει την επιλογή χρωμάτων RAL και χρώμα ξύλου. Μπορείτε κάλλιστα να αλλάξετε χρώμα σε οποιοδήποτε παλιό ρολό αλλάζοντας την όψη του ρολού ακόμα και του κουφώματος μας. Οικονομικά, με ελάχιστα χρήματα.